ColourPop Lippie Stix – Brink review

brink 1

ColourPop is een veel besproken merk op vele blogs en YouTube-kanalen. Helaas is dit merk absoluut niet goed bereikbaar voor ons Europeanen. De nieuwsgierigheid werd me toch te veel en ik heb via-via mijn sprong gewaagd in de wereld van dit bekende en betaalbare merk. Vandaag review ik een van de vele matte Lippie Stix, namelijk de kleur Brink.

Samen met een paar vriendinnen heb ik via een vriendin in Amerika een groepsbestelling gedaan bij ColourPop, en dat vervolgens via die vriendin naar Nederland laten verzenden. Het was even een investering maar voor zo’n grote makeup-liefhebber als ik, was dat het zeker waard. Samen met deze lipstick, die ik kocht om even uit te proberen hoe het was en werkte, bestelde ik nog 3 vloeibare lipsticks. Daar komt later een review van online, maar eerst is deze lipstick aan de beurt!

De verpakking is, zoals je boven kan zien, vrij simpel. De huls is gemaakt van glanzend wit, hard plastic met het logo in reflecterend zilver erop gezet. De dop is een simpele drukdop en de lipstick komt naar boven door te aan de hals te draaien. Wat ik wel leuk vind is dat de huls waar de lipstick uit komt, dezelfde kleur is als het product! Aan de onderkant van de lipstick kan je de kleurnaam en de finish, in dit geval dus mat, vinden.

brink 2

De lipstick zelf is vrij dun en smal, en is schuin afgesneden. Erg handig voor het uitlijnen van je lippen, al duurt het wel wat langer voordat je alles hebt ingekleurd. De pigmentatie is wel wauw. Voor een lipstick die omgerekend maar iets boven de vier euro kost, had ik eerlijk gezegd niet al te hoge verwachtingen. Maar het heeft me goed verrast! De kleur is nagenoeg identiek aan wat er in de huls wordt beloofd en de lipstick dekt goed. Wel heeft de lipstick een aparte geur. Ik zou het bijna een “plastic-geur” noemen maar ik kan het niet helemaal plaatsen. Dit stoorde me echter alleen bij het aanbrengen, want na een tijdje vervaagt deze geurt.

brink 3

ColourPop beschrijft deze kleur als een “warm dusty taupe in a matte finish“. Ik ben het er mee eens dat de lipstick een warme toon heeft, maar met het mat en taupe-gedeelte ben ik het niet helemaal eens. Ik had verwacht dat de lipstick iets bruiner zou uitvallen. Bij mij lijkt hij meer aan de roze kant. Nog steeds een erg mooie kleur hoor, ik heb absoluut geen spijt van deze aanschaf. Ook vind ik de lipstick meer een satin finish hebben. Gedurende de tijd dat je hem draagt vervaagt de glans van de lipstick wel, maar super mat is hij niet.

brink 5

brink 4

Brink is een mooie semi-matte kleur die comfortabel op de lippen aanvoelt en mijn lippen niet uitdroogt. De lipstick brengt ook erg romig aan en blijft goed zitten. Ik ben echt enorm tevreden over deze Lippie Stix, zeker omdat ‘ie zo goedkoop was (zonder de verzendkosten etc. dan…)!

En dan komen we nu bij het minst leuke gedeelte: verkrijgbaarheid. Tot op heden is ColourPop nog enkel gevestigd in de VS en omliggende landen zoals Canada. Op de website staat echter wel dat ze bezig zijn met het uitbreiden van de shipping policy, zodat ze binnenkort hopelijk ook naar andere landen kunnen verzenden. Voorlopig moet je helaas via-via zien te komen aan ColourPop. Er zijn groepen op onder andere Facebook die dit aanbieden maar pas op met het uitgeven van je gegevens, ook al is het via PayPal. Ik raad aan om enkel te bestellen als je de persoon in de VS, zoals in mijn geval, ook echt kent en durft te vertrouwen dat ze ook doen met je geld wat ze beloven.

Als je deze kans hebt: grijp hem. ColourPop heeft enórm veel keus qua kleuren lippenstift en ze hebben daarnaast ook nog eens veel andere producten zoals oogschaduw, blush, highlighter en meer. Dat alles voor een betaalbare prijs én nog eens dierproefvrij, ook! Wel even handig om bij te zeggen: ik was ongeveer dertien euro kwijt aan verzendkosten naar Nederland, nadat het totaalbedrag was verdeeld onder mij en twee andere vriendinnen. Reken dus op zo’n twintig euro bovenop het totaalbedrag van je bestelling, en dan zit je altijd goed en veilig.

ColourPop Lippie Stix Brink | $5,00 bij ColourPop.com.

Love,
Kiki

21 gedachtes over “ColourPop Lippie Stix – Brink review

    • Dankje! Wat leuk om te horen 😊 Ik wil nu alweer bestellen bij ColourPop, haha. Misschien maar goed dat het niet zo makkelijk verkrijgbaar is voor die reden. Heel veel plezier met je bestelling!

      Like

  1. Daaamn, Colourpop. Why you have to do this to us! Ik kijk al tijden uit naar de dag dat ze eindelijk wereldwijd gaan verzenden. Zelf ben ik erachter gekomen dat het op eBay te koop is. 13 euro hoger dan de verkoopprijs, maar toch <:) It's something! Ben heel benieuwd naar je mening over de liquid lipsticks! Brink staat je supergoed 😀

    Geliked door 1 persoon

    • Cruel, isn’t it!? 😦 Ik kijk ook iedere keer dat de nieuwsbrief binnenkomt of er iets in staat over wereldwijd verzenden, haha! Ze beginnen groots succes te boeken dus ik denk dat het snel komt, fingers crossed… 13 euro klinkt vrij hoog maar ja, ik heb ook 13 euro verzendkosten neergeteld om deze te laten overvliegen. Worth a try als ze betrouwbaar zijn! En dankjewel 😊

      Like

  2. wauw! Ik zit al lang met hebberige oogjes naar dit merk te kijken, maar door jouw review wil ik het nog meer! Ik hoop dat ze snel wat makkelijker te verkrijgen zijn… zo mooi ❤ Je maakt trouwens erg mooie foto's!

    Geliked door 1 persoon

    • Dankjewel! Dat vind ik heel leuk om te horen. 😀 ♥ Ik ken het, hoe meer ik over dit merk op zoek, des te meer ik er van wil kopen! Fingers crossed dat ze héél snel naar Nederland gaan verzenden, of dat er op z’n minst makkelijkere manieren komen om aan ColourPop te komen.

      Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie