Het was tijd voor iets nieuws…

haar 1

De afgelopen twee à drie jaar heb ik mijn haar zo’n beetje op dezelfde manier gedragen. Lang, in laagjes, met een schuine pony. Hier en daar wisselde ik eens af met m’n pony en ik experimenteerde vooral veel met kleuren verf. Toch kriebelde er iets: ik wilde zo graag iets anders doen met mijn haar, maar ik wist echt niet wat. En toen deed ik het maar gewoon.

haar 2

Het is koooort! Ik ben er inmiddels een beetje aan gewend (dinsdag liet ik het knippen) maar ik word er nog steeds heel giddy van.

Mijn haar was lang, het kwam tot halverwege mijn rug. Daar kwam helaas wel bij dat onderhoud enorm veel werd was, zeker omdat mijn haar ook ‘beschadigd’ was door het vele verven (zo erg was het niet, maar hee, zo noemen ze dat). Op de foto die ik gebruik voor de sidebar, zie je alleen de kortste punten van mijn haar. Een hele verandering dus.

Ik zat er al een tijdje aan te denken, ik wilde zó graag iets anders doen met mijn haar maar ik wist maar niet wat. Want stiekem wilde ik het écht niet kort laten knippen. Je kent het, hé… Vrouwen en hun lange haar. Het was voor mij best een grote stap. Niet alleen omdat ik mijn haar de afgelopen vijf jaar alleen maar heb laten groeien, maar ook omdat ik heel bang was dat ik er spijt van zou krijgen. Ik heb vroeger kort haar gehad, maar toen was ik een stuk jonger en zag ik er natuurlijk heel anders uit; het valt niet te vergelijken hoe dat haar mij zou staan.

Dus toen was ik dinsdag vrij, en heb ik heel impulsief een vriendin opgebeld en meegesleurd naar de kapper. Ik ben ontzettend blij met het resultaat. De kapster was ook zo vriendelijk, we hebben gezellig gebabbeld en ze heeft eerst uitgebreid dingen uitgeprobeerd met speldjes etc. om de lengte en het model van mijn haar te fantaseren. Super tof. Ik heb absoluut geen spijt van deze beslissing, en ik vind het nog steeds zó leuk!

Dit was mijn grote enthousiasme, haha. Wanneer heb jij voor het laatst iets ‘gewaagd’ gedaan met je haar?

Love,
Kiki

 

Advertenties

6 gedachtes over “Het was tijd voor iets nieuws…

  1. Whoah! Gefeliciteerd met je grote stap 🙂 Ontzettend stoer! En zo zie je er ook uit, haha. Het staat supergoed bij de vorm van je gezicht! 😀 Heel flatterend. Ik heb nog nooit iets gewaagds gedaan met mijn haar… ik ben zelfs nog nooit bij de kapper geweest, haha! (Moeders kan wel omgaan met een schaar, vandaar. Ik heb geen haar tot de vloer 🙂 )

    Liked by 1 persoon

  2. Staat je goed! Ik heb het afgelopen zomer zilver grijs laten verven super mooie gewaagde en super mooie kleur. Alleen daarna was mijn gaar goed beschadigt dus heb een pixi cut laten knippen ook erg gewaagd ;).

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s