I’m not dead… just (stu)dying

20160326_103447

Hoi allemaal! Ik wilde even een update komen typen hier. Ik ben erg stil geweest de afgelopen tijd en dit heeft er absoluut niet meer te maken dat ik de motivatie voor bloggen ben verloren of iets dergelijks; mijn examenweek komt eraan en ik moest écht aan de bak!

Ik ben een enorme uitsteller wat studeren betreft en ik wilde dat deze periode echt anders doen. Ik moest een hoop afmaken en als ik dat allemaal ging uitstellen tot het laatste moment zou ik het niet redden. Daarvoor moest ik dus wel wat leuke ‘afleidingen’ van het studeren laten vallen. Ik heb het boek wat ik momenteel lees al even niet aangeraakt, creatieve ideeën en plannen moeten maar even wachten, en ook van het bloggen moest ik een stapje achteruit doen. Heel jammer, want ik heb een hoop leuke dingen om te delen en te laten zien, maar ik wil er de tijd voor nemen en geen afgeraffeld artikel online zetten zodat ik maar even snel een update heb.

Dus, met een ongezonde hoeveelheid cafeïne in mijn bloed en zo’n 4 deadlines die allemaal volgende week zijn, ga ik weer aan de slag. Ik wilde gewoon even een teken van leven geven. 😉

Vrolijk Pasen allemaal! Ik zie jullie weer over een weekje, wanneer alles achter de rug is.

Love,
Kiki

Advertenties

2 gedachtes over “I’m not dead… just (stu)dying

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s