Over Mij

Hallo! Mijn naam is Kiki en ik ben een 19-jarige student uit het Zuiden vol Zon. Ik ben, zoals ze zeggen, klein maar fijn. Mijn grootste en meest geliefde hobby is zonder twijfel schrijven, vandaar deze blog! Dit is mijn plek om het even allemaal los te laten en fanatiek te babbelen over mijn interesses, ontdekkingen en gedachtespinsels wanneer ik daar behoefte aan heb.

Ik heb een enorme, bijna beschamende, liefde voor make-up. Vooral lippenstift; aan het uitproberen en testen komt geen einde en zo heb ik het graag. Op mijn blog zal mijn obsessie (we blijven maar even eerlijk, hé) ook veel en kleurrijk doorschijnen.

Op deze blog kan je artikelen over beauty en lifestyle (of in ieder geval, mijn lifestyle) verwachten maar hier en daar ook wat persoonlijke posts, of juist hele simpele artikelen over mijn favoriete nummer van het moment of een recept wat je absoluut moet proberen. Mijn doel is om het zo breed mogelijk te houden en mezelf niet te limiteren tot één onderwerp — dit heb ik in het verleden geprobeerd, en het werkte simpelweg niet voor mij. Daarvoor heb ik teveel in mijn mars!

Veel plezier met lezen en feedback, leuke reacties of een kennismaking sta ik altijd voor open.

Veel liefs, Kiki.

Advertenties